La meva autobiografia segons Google (1)

He decidit escriure la meva autobiografia buscant-me per internet. He cercat «biel perello» a google i m’han sortit unes quantes pàgines de bielperellós que no són jo. De tota manera penso que per coherència he d’assumir-ne el contingut i fer-lo meu. Per tant avui m’assabento que l’abril del 2000 vaig quedar segon classificat a la I Baixada amb Carrito a Sa Canestreta.

carritos

Aquí hi ha la prova irrefutable tot i que juro per Déu que no hi vaig participar.

Un comentario sobre “La meva autobiografia segons Google (1)”

  1. No s’amoïni, senyor Perelló, si el Google li atribueix una biografia ridícula. Pensi que, segons el Google, jo sóc mort. Em va caure una furgoneta al cap mentre intentava aixecar-la amb un gat. A part de morir, he anat compaginant aquesta tasca dirigint una important orquestra sinfònica.

Los comentarios están cerrados.