Hi ha mosques kamikaze?

Sí, però per què les mosquetes del vinagre s’encaparren a immolar-se dins el meu got de cafè si es diuen «mosquetes del vinagre» i no «mosquetes del cafè»? Què les impulsa a fer-ho? Potser només els agrada el cafè. Potser només els agrada tant el cafè que perden l’equilibri i l’oremus i s’ofeguen èbries de joia. Segurament tot és més simple del que m’agradaria pensar i no hi ha cap xarxa mundial organitzada al darrere d’aquests actes estúpids. Ara bé; com es deuen sentir les mosques després de prendre cafè? Tenen arítmies? Palpitacions? Tenen cor? Els agrada més el Nescafé descafeïnat o el torrefacte?

També els agrada el Red Bull, que ho he vist. Ho vaig veure. Van conquerir una llauna buida i s’aglomeraven a sobre per beure’n les restes. Em vaig espantar i vaig fotre la llauna dins una bossa de plàstic hermètica. No em venia de gust compartir pis amb mosques excitades, supermosques o el que dimonis fossin després de beure Red Bull. Prou problemes tinc per dormir com per que a sobre em desperti un grapat de mosques del vinagre hiperexcitades per culpa d’un estimulant.

I el més greu és que la ingesta de cafeïna o de taurina els deu haver canviat el codi genètic, perquè si no no entenc com collons s’ho fan per mantenir-se tan actives a aquestes alçades d’octubre. Haurien de ser mortes! O hibernant, què coi. Que em deixin en pau, que jo a elles les respecto i no els toco el seu menjar ni els hi poso horaris ni res de res. Que volen arribar a les 4? Cap problema sempre i quan no facin soroll en arribar. Que volen una moto? Parlem-ne.

Un comentario sobre “Hi ha mosques kamikaze?”

 1. Les mosques del vinagre (Drosophila melanogaster) acostumen a tenir costms similars a les dels humans. Potser perquè el seu codi genètic (genetic code) és similar. ATTCCG (mosca) vs ATTCGC (home). Com pot comprovar Sr.Perelló, només una base nitrogenada canvia el seu ordre al final de la seqüència aminoacídica, la qual cosa pot semblar insignificant però no ho és.
  Sincerament jo crec que hi ha dues causes que expliquen el comportament de les mosques quan tasten les begudes esmentades.
  1ª: El Red Bull les excita perquè pensen en l’anunci de la televisió de la marca i s’imaginen ballant tota la nit i fent l’amor fins a l’alba.
  2ª: Hauria d’esbrinar quina és la substància del Nescafé que les atrau ja que així podríem establir una correlació entre el component i el comportament dels dípters. Tanmateix podria provar de fer-les triar entre Nesquick i Cola-Cao, una de les dicotomíes més importants en els desdejunis dels nostres infants a Catalunya.
  Cordialment,
  Vidal sexual

Los comentarios están cerrados.