Plagi descarat

Cau a les meves mans el nou single d’un tal Tomeu Penya.

80161756

«Un de tants que s’apunta al boom del rock en català», penso. Però no. El debutant Tomeu Penya sembla que es vulgui desmarcar del camí traçat per Sau, Duble Buble o Antònia Font i es dedica, sense cap rubor, a copiar al mestre Coyote Dax!

Coyote-Dax-Cruzando-Fronteras
Per més INRI, el debutant Penya, canta amb un execrable accent nordamericà, en un esforç idiota per guanyar-se el públic llatí.

El marcarem de prop, senyor Penya. De molt a prop.

5 comentarios sobre “Plagi descarat”

 1. Patètica la teva opinió…

  En Tomeu Penya és un krak de la cançó, domina un munt d’estils que molts ja voldrien saber cantar…
  Pel que fa al country, ha creat el country mediterrani, mai, ni ganes ha volgut copiar ni imitar als americans. Apart de cantar molt i molt bé, deixa’m dir-te que no fa plagis, se’n duien versions del que fa. Si fés un plagi com tu dius ja estaria a la ruïna pagant indemnitzacions. Quanta incultura que tens Biel.

  Per acabar comentar-te que quan dius «el marcarem de prop», hauries d e dir «et marcaré de prop». No hi ha tantes persones que perdin el temps ficant-se amb els altres com fas tu. Si no t’agrada no l’escoltis i calla. O segueix mirant operación triunfo…

 2. Però com es pot no conèixer en TOMEU PENYA EL GRAN MESTRE… i perdona de debutant… de res de res men… com diría ell, ja li agradaria a aquest coi de coyote tenir la llarguíssima trajectòria musical i Konyera d’Es Tomeu… bé nanos DUC ES DIMONI DINS JO!!!

 3. ¿Tomeu Penya debutante? Penya ya estaba grabando discos en 1980, antes que Sau, y los otros que dices. Y, evidentemente, antes de ese tal Coyote Dax.Aun no me he decidio entre:a) Se trata de un artículo de humor.b) No te documentas.Saludos!

 4. Aquí sí que hemos resbalado, pisando sin gracia y sin acierto.A Tomeu Penya lo imitan de hacen décadas..y no al revésIntratable y acertado lector, aquí todo va así, «si la acierto la adivino», hay que divertirse que son vacaciones, de acuerdo, pero cuando entra un nombre propio hay que ir con cuidado, señor inopia.Ni tiene gracia ni está documentadoDecidido, ya no voy a leerle másSalut!

 5. Verge santa en Tomeu Penya va sortir bastant abans de Sau i tota la nova cançó catalana. Aquí sí que no, Biel, em fan riure ses teves ironies però això em sembla mentida que ho diguis, ¿éts de mallorca? Sembla mentida ¿quin mal t’ha fet en Tomeu? Aquí em fa l’efecte que ets tu que estàs aterrant tard i fora de pista

Los comentarios están cerrados.