Benet i Jornet rules!

Feu klikc per ampliar.

12 comentarios sobre “Benet i Jornet rules!”

 1. Faran bolos per d’altres teatres de mala mort com el TNC? Badalona és prou «comarcal» per venir a representar-la? Per l’amor de déu, respongui alguna cosa.

 2. Hola, em dic Josep i faig un programa de ràdio a una emissora municipal de les Terres de l’ Ebre.
  Un dels continguts del meu programa pretén treure a la llum els molts blocaires que hi ha a la xarxa amb temes força interessants. Cada un dels blocaires que passa pel programa ens recomana un o dos blocs mes , de manera que
  s ‘estableix una cadena .
  El teu m’ha vingut recomanat per http://bloguejat.blogspot.com/ – m’ ha dit que es un blog excel·lent (com he pogut comprovar) i és per això que em poso en contacte amb tu per si podíem quedar un dia per , o be en directe o be enregistrant-ho prèviament , parlar del teu bloc… com vas conèixer aquest mon, perquè decideixes escriure ,sobre que escrius, perquè o fas i alguna cosa mes.

  El meu telèfon es el 977 71 92 21 o 639 53 09 52 i el meu correu electrònic laplanaradio@santabarbara.cat. Si o prefereixes envia’m un número de telèfon per a que et truqui jo.

  Espero la teua resposta i m’ agradaria contar amb la teua col·laboració

  Agraït

  Josep Roig

 3. És la una de la matinada, acabo de tornar de veure aquest tros d’obra que és diu El Projecte Alfa i només puc dir una cosa GENIAL!!!
  He tingut el grandíssim honor de poder saludar en persona l’autor, però vull reiterar des d’aquestes línies la meva sincera felicitació. Ha sigut un orgull formar part d’algunes de les experiències inspiradores d’aquesta historia. També vull felicitar tant al director com als actors que han sapigut donar forma a les idees d’aquest geni. Bé, prou d’ensabonar, ara ve la critica de veritat: les cadires incomodes i s’han acabat els bocatas al bar… he estat a punt de demanar un aigua amb gas!!! Una abraçada!

 4. Jo també acabo de tornar de veure el «Projecte Alfa» i puc dir amb tota rotunditat que és la millor obra de teatre que he vist a la meva vida, per no dir la única. Espero que la torneu a fer aviat perquè hi ha alguns matisos que se’m van escapar, com quan el Pomeriggio diu .

 5. No patiu. He sentit rumors que «El projecte Alfa» es tornarà a representar el dia 4 de desembre a la Farinera. Aquest cop esperem que no hi hagi el mateix furor uterino que l’altra vegada i es puguin aconseguir entrades amb certa normalitat. Per si de cas els més fanàtics (sí, aquells que feu fins i tot una mica de por) ja podeu començar a investigar el tema. Properament a l’Atrapalo

Los comentarios están cerrados.